En veel meer…

Logement Bilderdam ligt dicht bij de Hollandse plassen en stranden, met fiets- en wandelroutes en centraal gelegen tussen de grote steden van de Randstad. Op ruim een half uur rijden van ons Logement zit je al in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag.


Het Braassemermeer, plaatselijk bekend als de Braassem, is een 425 hectare groot meer in het noorden van Zuid-Holland. Het Braassemermeer is bekend om zijn watersportrecreatie zoals kanovaren en zeilen.

Rondom Kaag en Braassem


De Westeinderplas, Genieten van natuurschoon, lekker watersporten of gewoon heerlijk ontspannen: de Westeinderplassen is een groot en uniek watersportgebied met veel jachthavens, horecagelegenheden en in de baai een heus Surfeiland. Een veelzijdig recreatiegebied waar je helemaal tot rust komt, of juist stoom afblaast. Leuke restaurants aan deze plas zijn bijvoorbeeld On the Rock of Joseph aan de Poel

Westeinderplassen


De Nieuwkoopse plassen is een typisch Hollands landschap. De Nieuwkoopse Plassen is een natuur- en recreatiegebied om te ontdekken! Het gebied is 1400 hectare groot en wordt omsloten door de dorpen Nieuwkoop, Noorden, Woerdense Verlaat en De Meije. De plassen zijn vanaf de 16e eeuw ontstaan door vervening van het gebied. Inmiddels uitgegroeid tot een waar paradijs voor de recreant en natuurliefhebber.

De Nieuwkoopse plassen


Stranden; Op een afstand van ongeveer 30km vind je de stranden van Noordwijk, Noordwijkerhout en Katwijk. Hier vind je leuke strandtenten, fiets- en wandelpaden door de duinen en de lekkerste restaurants voor verse vis.