Cafes en Restaurants

Van de leukste lokale restaurantjes tot de mooiste eetgelegenheden voor Lunch, Diner of gewoon een gezellig drankje. En dat allemaal op een steenworp afstand van Logement Bilderdam.

Lijst van Cafe’s en Restaurants

Grand Cafe de Parel; Genieten aan het water, 7 dagen per week geopend voor Lunch en Diner.

Het is en blijft dé plek voor fietsers, motorrijders, passanten en bootjesmensen.
De Parel heeft een groot terras, maar uiteraard kan je ook binnen zitten. Het is mogelijk hier met de boot aan te leggen. Het is dan dus niet eens nodig naar het terras te gaan als het vol is. Er staan paaltjes langs de kade waar je door middel van een QR code eten kan bestellen wat ze dan bij je boot komen brengen. De kaart is best groot en er is voor ieder wat.
Prijzen zijn prima. Eten is goed. Je vindt Grand Cafe de Parel aan de Leimuiderdijk 364 in Leimuiden.

Grand Cafe de Parel


Restaurant On The Rock is gelegen aan de rotsige oevers van de Westeinderplassen in Aalsmeer, wat je in elk seizoen garandeert van een prachtig uitzicht vanuit het restaurant en vanaf het terras. Het restaurant is op ca. 10 minuten afstand van Bilderdam (met de auto) en ca. 20 minuten met de fiets.

Restaurant On The Rock


Bistrobar t leeuwtjeBistrobar ‘t Leeuwtje is 7 dagen per week geopend vanaf 10:00 uur. Een lekkere kop koffie, huisgemaakte taarten, lunch, borrel of diner. Het Leeuwtje is een super gezellig restaurant in Oostenrijkse berghut sfeer.
Heerlijke gerechten, top bediening en lekkere wijnen.
Alles is relaxed, ontspannen en warm.

In de buurt kan je genieten van de Nieuwkoopse plassen en mooie fiets- en wandelroutes.

Bistrobar ‘t Leeuwtje


Mandarin, De betere Chinese keuken met sharing diner. Onlangs mooi gerenoveerd en is totaal anders dan een standaard chinees. Janny, de gastvrouw zal je helemaal in de watten leggen. De prijzen zijn wat hoger dan bij een standaard chinees restaurant. Maar het is ook niet vergelijkbaar. Je krijgt er kwaliteit, beleving en heel veel sfeer voor terug. (Dorpsstraat 117, 2421 AX Nieuwkoop)

Mandarin


Theetuin (H)eerlijk, niet echt een restaurant. Maar wel een heel leuk plekje om te gaan zitten wanneer je een mooie wandeling gaat maken. Het ligt aan een autovrije weg, bij de Amstel. Wanneer je aan de overkant van de Drecht het pad (Jaagpad) volgt richting de Tolsluis, vind je bij de sluis een prachtig oud pand. In de tuin achter het pand serveren ze lekker thee, koffie en verfrissingen. Maar ook heerlijke zelfgemaakte taarten. Kijk wel even op hun website voor de openingstijden. Want ze zijn niet elke dag geopend. (Jaagpad 32-33 in De Kwakel)

Theetuin (H)eerlijk